Maaltijdkeuze

Deze maaltijdlijn bestaat uit een uitgebreid assortiment koelverse maaltijden, soepen, nagerechten, salades, aangevuld met dagverse en seizoensproducten. Het wordt voortdurend aangepast aan de veranderende wensen en smaken van verschillende maaltijdgebruikers op basis van continue actuele marktinformatie, dus wij hebben tegenwoordig bijvoorbeeld ook een aanbod van eiwit-verrijkte en vegetarische maaltijden. De maaltijden worden luchtdicht afgesloten en worden met speciale koelwagens bezorgd en zijn houdbaar in de koelkast. Op het etiket staat de uiterste gebruiksdatum vermeld. De menukeuze is aangepast aan het seizoen.

Ons assortiment

Over het gehele jaar bestaat het assortiment uit plus minus:

Keuze per week

Uw maaltijdkeuze kunt u per week kenbaar maken door middel van een menu-bestellijst die u bij de bezorging ontvangt. Deze ingevulde bestellijst geeft u een week later aan de bezorger mee.

Als u kiest voor onze koelverse maaltijden ontvangt u van ons een uitgebreide menukaart . Als u klant wordt ontvangt u bij de eerste levering een uitgebreide kleuren brochure en een up-to-date menuvoorstel. Uw bestelling kunt u ook telefonisch of via deze website doorgeven. Wij zijn bereikbaar van 9.30 – 12.00 en van 13.00 – 14.30 wij staan u graag te woord.

Diëten

Volgt u een dieet? Dan hebben we bij Maaltijdexpres verschillende mogelijkheden voor uw maaltijd.

Heeft u nog vragen erover? Neem dan contact met ons op